Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Predčasno
To sta Seat Tarraco in Cupra Ateca
Kmalu zatem, ko so Španci izbrali ime za novega največjega SUV-ja, se je na spletu pojavila fotografija popolnoma razgaljenega modela.
Peter Pirkovič
22. februar 2018 | 9:38:35

Čeprav naj bi Tarraca predstavili šele proti jeseni, so se spletni rudarji dokopali do fotografij, ki razkrivajo celotno zunanjo podobo največjega v SUV Seatovi družini. Kot tak bo poskušal tekmovati s Škodo Kodiaqom in VW Tiguanom Allspace, hkrati pa bo v celoti dopolnil paleto terencev (Ateca in Arona). Druga zanimiva novost, ki se bo očitno predstavila v Ženevi je športna Ateca, ki bo nosila logotip Cupra in ne več Seat, saj na tak način Španci poskušajo ločiti te dve znamki in ustvariti samostojno znamk oziroma oddelek, po vzoru RS oznake pri Audiju. Poleg Atece se v Ženevi predstavi tudi Cupra Ibiza.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
bacco
Ce bo Tarraco res takšen, bo izgledal precej bolje kot Kodiaq. Ateca Cupra se mi zdi pa bolj brca v temo... nabildan avto za stare ate?
22.2.2018 10:55:54
Kadjar155
Mogoče za tvoje oči ja, med tem, ko se po mojem mnenju Tarraco ne more primerjat po obliki s Kodiaqom in mi deluje precej Kitajsko....bruuhh :-(
22.2.2018 13:14:02
matt0
tako je, oba sta prav oblikovna presežka.. da o lučeh pri kodiaqu ne začnemo
22.2.2018 17:32:54

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija