Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
LR ima posluh za lastnike štirinožnih prijateljev
Pri Land Roverju so proslavili leto psa po kitajskem koledarju in pripravili pakete opreme, ki bodo razveselili tako štirinožce kot tudi njihove lastnike.
Marko Hanželič
22. februar 2018 | 12:46:38

Različni "pasji" paketi so na voljo za modele Discovery Sport, Discovery, Range Rover Velar, Range Rover Sport inRange Rover, za zdaj  le na britanskem tržišču, v naslednjih mesecih pa tudi drugje po svetu. Omisliti si je mogoče žično pregrado, ki omogoča varno vožnjo štirinožca v prtljažnem prostoru, za zaščito dna prtljažnika pa je na voljo gumijasta zaščita, ki sega tudi na stranske stene.

Model Discovery je lahko opcijsko opremljen tudi z zračnim vzmetenjem, ki omogoča prilagajanje oddaljenosti zadnjega dela od tal s pomočjo  pritiska na gumb ter tako lažje vkrcanje za manjše in starejše pse. Dodatno ponudbo za lastnike psov so pri podjetju Land Rover razširili še z opremo za sprehajanje in počitek psov podjetja Barbour.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija