Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Potrjeno
Prihaja T-Roc kabrio, investicija 80 milijonov evrov
Čez dve leti bo na trgu na voljo nov Volkswagnov predstavnik s platneno streho. To je včeraj prek tviterja sporočil eden članov Volkswagnove uprave, Jürgen Stackmann.
Peter Pirkovič Volkswagen
24. februar 2018 | 9:56:58

Za zdaj je na spletu objavil le eno skico prihajajoče kabrio verzije priljubljenega SUV modela, katerega proizvodnja se bo začela leta 2020 v tovarni v nemškem Osnabrucku. V tej tovarni se trenutno izdelujeta VW Tiguan in Porsche Cayman, za namen prilagoditve proizvodnje in procesov bodo Nemci tovarni namenili svežih 80 milijonov evrov. Trenutno imajo Volkswagnovci v ponudbi le en kabriolet (Beetle), proizvodnjo Golf Cabriolet pa so v tej isti tovarni ugasnili februarja 2016, zaradi nezanimanja kupcev. A vendar so zdaj ponovno odločeni, da se še enkrat spustijo v to zgodbo, saj so prepričani, da bodo bolj uspešni predvsem zaradi dejstva, ker je T-Roc izjemno priljubljen športni terenec in bo z novimi karoserijskimi pridobitvami le še nadgrajeval krog kupcev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork
malce offtopic, ampak res dober rendering koncepta na sliki. model sam pa tudi dobro izgleda
24.2.2018 13:34:15

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija