Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napoved: Porsche 911
V igri tudi elektrika
Pri Porscheju so razkrili podobo nove generacije modela 911, pa čeprav v psihedelični preobleki.
Marko Hanželič
24. februar 2018 | 10:12:03

Pti ikoni znamke iz Zuffenhausna tudi tokrat oblikovalci stavijo na evolucijo, ki ne pušča nobenih dvomov o modelu in izvoru avtomobila. Čeprav slike ne razkrivajo kaj prida, je jasna silhueta športnika, pričakujemo pa lahko tudi digizalizirane merilnike v notranjosti.

Šef razvoja modela 911, August Achleitner, sicer ni želel razkriti podrobnosti o samem avtomobilu, je pa poudaril, da so veliko delali na voznih sposobnostih, udobju v potniški kabini in odzivnosti krmilnega mehanizma, zavor in plina. Achleitner je poudaril tudi nujnost možnosti izklapljanja vseh asistenčnih sistemov, kar bo vsekakor všeč puristom, ki se odločajo za nakup takšnih avtomobilov. 

Znano je, da pri porscheju niso najbolj navdušeni nad avtonomno vožnjo in elektriko, a v prihodnosti bodo tudi v Zuffenhausnu po vsej verjetnosti ponudili eno in drugo, pri čemer za slednje Achleitner poudarja, da bodo zadevščino elektrificirali v športnem duhu modela 911.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija