Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napoved: Nissan Terra
Pathfinderjevo nasledstvo
Pri Nissanu so predstavili SUV-ja na Navarini osnovi, ki ga bodo javnosti predstavili na salonu v Pekingu.
Marko Hanželič
26. februar 2018 | 18:09:39

Na Kitajskem bo Terra, kot se bo Navarin SUV-jevski sorodnik imenoval, uradno tudi začel svojo prodajno pot, sledili mu bodo drugi azijski trgi, že na prvi pogled pa je jasno, da gre za naslednika prejšnje generacije Pathfinderja, ki so ga pri Nissanu prodajali tudi na evropskih trgih.

Pričakovati je, da bo Terra na voljo z enakim naborom pogonskih agregatov kot Navara, kar v Evropi pomeni 2,3-litrski turbodizel, v Aziji in na severnoameriških tržiščih pa tudi 2,5-litrski bencinski motor največje moči 135 kW (184 KM). Tudi glede serijske opreme se bo Nissan XTerra zgledoval po poltovornjaškem sorodniku, kar med drugim v serijski opremi  pomeni tudi infozabavni sistem, usnjen multifunkcijski volan, dvopodročno klimatsko napravo, "izrastke" iz aluminija na armaturni plošči ter opcijske usnjene sedeže.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija