Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Policija proti motoristom na avtocesti pri Bostonu
Vožnja z neregistriranimi motocikli in quadi, brez zavarovanja in papirjev, po mestnih cestah, vse to je v ZDA že velik problem.
Artur Švarc
27. februar 2018 | 7:40:15

Policija ima tudi na tem območju ZDA politiko, da ne preganja prekrškarjev, saj bi lahko s tem ogrozili sebe, druge udeležnce v prometu in nenazadnje tudi prekrškarje same. To s pridom izkoriščajo tudi motoristi na motociklih, ki na cesti nimajo kaj početi, dokler policiji pri Bostonu ni prekipelo.

V organizirani akciji so več kot trideset voznikov neregistriranih motociklov spravili v past na izvozu iz avtoceste I-93 in ko prekrškarji niso več imeli proste poti, se je začela veselica. Spet po ameriški maniri, saj je eden od policistov ustrelil enega od motoristov v stopalo. Pridržali so sedem voznikov, nekaj pa so jih po plačilu varščine, ki je znašala kar sto ameriških tisočakov, izpustili.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija