Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Bentleyevo ženevsko presenečenje
Proizvajalci avtomobilov se počasi pripravljajo na salon v Ženevi, med njimi pa bodo tudi pri Bentleyu. Angleži bodo na Palexpu predstavili svoje presenečenje.
Marko Hanželič
28. februar 2018 | 12:39:54

Na razstavnem prostoru bodo Bentleyevci predstavili novega Continentala GT in  Bentaygo V8, pripravljajo pa tudi za zdaj neimenovan nov model, ki ga bo predstavil novi šef podjetja Adrian Hallmark. Kaj prida o novem modelu za zdaj ni znanega, tudi fotografija, ki jo vidite zgoraj, ne prikazuje Bentleyevega ženevskega presenečenja, a dobro obveščeni vedo povedati, da gre za novega člana družine Continental.

Najpogosteje se med špekulacijami omenjata GTC kabrio zasnove ali pa morda štirivratni Flying Spur. Oba primerka so paparaci že ujeli na testiranjih, vse pa bo jasno na novinarski konferenci, ki jo pri Bentleyu napovedujejo za 6. marec.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija