Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Osmica Gran Coupe pred Ženevo
Odštevanje do ženevskega salona so pri BMW-ju začinili s prvim teaserjem serije 8 Gran Coupe.
Marko Hanželič
1. marec 2018 | 10:18:26

Kaj prida zgovorni ob sami sliki v Münchnu niso bili, a fotografija razkriva elegantno linijo štirivratnega kupeja, ki morda malce spominja tudi na Aston Martina Rapide. Po pričakovanju bo štirivratna serija 8 s svojim dolgim sprednjim delom, kupejevsko obliko potniške kabine in spojlerjem na zadku,  športno-elegantna alternativa seriji 7.

Glede na fotografijo ni povsem jasno, ali bo koncept bližje športni različici, ki naj bi se imenovala M8, ali serijskemu primerku, bržkone pa bo serija 8 Gran Coupe med drugim na voljo tudi s 4,4-litrskim prisilno polnjenim osemvaljnikom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kamiKaZaA
Koncept v Ženevi bo brutalen, kot je to značilno za BMW koncepte. Serijski avto, pa bo zadržan, dolgočasen proti temu konceptu, kot je to značilno za BMW vozila, katera nastanejo po športnem konceptu. Škoda, da nimajo več jajc, da bi spet začeli delat malo bolj s športnim pridihom/izgledom avte.
1.3.2018 10:55:49
ripmork
Koncepti so dobri, ni kaj... moram pa reči, da sploh ti prestižni modeli s svojo številčnostjo precej izgubijo svoj čar. Včasih so bili 3/5/7 in osmica kot nekaj posebnega. Dandanes je samo še vprašanje časa, kdaj bodo desetico uvedli Poplava luksuznih športnih ladij na vseh koncih...
1.3.2018 13:33:31

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija