Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napoved
Honda CR-V na ceste konec poletja in prvič brez dizla
18 mesecev po tistem, ko smo prenovljeno Hondo CR-V spoznali za ameriški trg, iz Honde zdaj sporočajo, da je ta nared tudi za Evropo. Prva premiera v živo se zgodi čez nekaj dni v Ženevi.
Peter Pirkovič Honda
1. marec 2018 | 12:31:45

Za zdaj je podatkov bolj malo, a pri Hondi so poleg novega dizajna razkrili še informacijo, da ta med kupce prihaja s hibridnim pogonom Multi Mode Drive (i-MMD), ki ima v osnovi dvolitrski i-VTEC motor in dva dodatna elektromotorja. Motorni paleti se bo pridružil še 1,5-litrski turbo stroj iz Civica, medtem ko vse kaže, da so se dizelskim motorjem popolnoma odpovedali. Nova generacija se dimenzijsko malenkostno razlikuje od predhodnika, kar mu prinaša nekoliko več prostora v potniški kabini, obenem pa bo možna izbira dodatnih dveh sedežev. Japonci napovedujejo, da prve avtomobile v prodajne salone pošljejo v začetku jeseni, medtem ko bo na hibrida potrebno počakati še nekaj dodatnih mesecev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
911
Japonci so res pametni ko opuščajo dizle. Hvala bogu jim sledijo vsi avtomobilski proizvajalci (razen goljufivci ne) in ni več dolgo ko hvala bogu sploh ne bo več opcija kupiti dizla za osebna vozila.
1.3.2018 19:37:12
aichi
To, da je to le marketinška fama, ti je verjetno jasno, dizel je še vedno najbolj učinkovit pogonski sklop s 40% izkoristkom in s filtri in sečnino z lahkoto dosega Euro6+
2.3.2018 10:47:20

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija