Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Razkrivamo še notranjost novega VW Touarega
Po tistem, ko smo pred nekaj tedni objavili fotografije slečenega Volkswagnovega terenca na snemanju za promocijski material, je čas, da javnost prvič spozna tudi podobo notranjosti.
Peter Pirkovič
2. marec 2018 | 9:52:54

Včeraj so Volkswagnovci na splet postavili prve fotografije notranjosti, ki razkrivajo popolnoma prenovljeno podobo armaturne plošče, ki jo imenujejo Innovision Cockpit, ta pa prinaša 12-palčni digitalni zaslon namesto merilnikov in osrednji 15-palčni zaslon na dotik za multimedijske vsebine, ki obenem skorajda ukinja nepotrebne gumbe. Omembe vredna je tudi minimalistična menjalna ročica. Touareg se bo javnosti prvič predstavil 23.marca na salonu v Pekingu, medtem ko bo prve kupce v nekaterih državah obiskal že konec junija. Za Volkswagnovega terenca, ki je izdelan na koncernski platformi MLB Evo, na kateri so nastajali Porsche Cayenne in Bentley Bentayga, bo proizvodnja potekala v Bratislavi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Kot knight rider lepo ampak neuporabno in nevarno za vožnjo. Sami televizorji so ga
2.3.2018 13:57:21

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija