Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Smrt s plimo
Nekatere reči bi morale biti svete, tudi zaščitena plaža narodnega parka v South Walneyu v Veliki Britaniji, kar pa ni preprečilo trem gumpcem, da se na kraj, kamor ne sme stopiti niti človeška noga, ne bi zapeljali z Range Roverjem.
Artur Švarc
2. marec 2018 | 14:14:46

Tako je trojica z Range Roverjem Sport ignorirala vse prepovedi in oznake in se z dvotonskim SUV po vožnji na obali končno zarila v razmočeni mulj. Ostali prisotni so samo nemo opazovali, kako se je trojica z divjim vrtenjem koles skušala izkopati, pri čemer je šlo vse le še »navzdol«.

Eden od upravnikov parka je povedal, da so jasno videli prepovedi in obvozili celo leseno pregrado, ki je onemogočala dostop. Eno uro so spremljali njihov poskus, da se izkopljejo, a je bilo vse  zaman.

Potem se je zgodilo neizogibno. Ker Rangea ni bilo mogoče izvleči, zvečer pa je prihajala plima, trem bedakom ni ostalo drugega, kot da se umaknejo višje na obrežje in 100 tisoč evrov vrednega terenca je prekrila morska voda. Ta je razbila tudi okna in zalila v notranjost.

Avto je naslednji dan od tam izvlekel traktor in drugam kot na odpad ga verjetno niso mogli poslati. Zdaj voznika čaka še kazenski pregon zaradi uničevanja zaščitene narave, primer pa preiskuje policija.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
K sreči je bil rentan. Nekje sem videl med drugim zapisano "A tractor had to be called in to tow the vehicle out, severely damaging its rear bumper"
2.3.2018 14:44:11
ewzkgx
Bo treba dati neke Mud-Terrain gume gor, z navadnimi letnimi pač ne gre čisto povsod hehehe
2.3.2018 19:11:04
shark911
Ko s terencem nasedeš na "trebuh",ne pomagajo nobene gume in nobene zapore diferenciala...
2.3.2018 21:56:38

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija