Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Detroit
Terminska sprememba zaradi ugodnejših temperatur?
Organizatorji detroitskega avtomobilskega salona, skupaj z mestnimi oblastmi in avtomobilskimi proizvajalci, zelo resno razmišljajo o spremembi tradicionalnega januarskega termina.
Peter Pirkovič Car Magazine
3. marec 2018 | 10:54:22

Nov predlog predvideva, da bi se Detroit, menda že od leta 2020, odvijal v oktobru, predvsem zaradi ugodnejših temperatur, ki so tesno povezane z vzdržljivostjo baterij električnih avtomobilov, teh pa bo v prihodnjih letih vedno več. Namreč, številni avtomobilski proizvajalci bi radi električne avtomobile in vso novo tehnologijo, ki jo razvijajo, predstavili tudi izven razstavišča, a jim sneg in nizke temperature tega ne omogočajo. Drugi pomemben faktor zamenjave termina pa je salon sodobnih tehnologij v Las Vegasu (CES), ki se odvija le teden prej in postaja vedno večji ter pomembnejši, tudi zaradi mnogih avtomobilskih proizvajalcev, ki rinejo v mesto greha, da bi razkazovali svojo napredno tehnologijo. Epilog bo znan v naslednjih mesecih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija