Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Audijev prvi model na električni pogon tudi v Ženevi pod masko
Pri Audiju pravijo, da terenski električar združuje funkcionalen doseg ter prostornost in udobje tipičnega avtomobila višjega razreda. Do začetka serijske proizvodnje bo skoraj 250 prototipov po vsem svetu opravljalo testne vožnje v ekstremnih pogojih.
Uredništvo
7. marec 2018 | 10:27:26

Pod zamaskirano zunanjostjo se skriva športen prestižni SUV s petimi sedeži za potnike in obilico prostora za prtljago – prostornost in udobje sta na ravni tipičnega Audijevega modela višjega razreda. Doseg, ki zadošča za dolge relacije, in celovita ponudba polnilnih možnosti uporabniku omogočata vožnjo na izključno električni pogon. Serijsko različico prototipa Audi e-tron se lahko na hitri polnilni postaji polni s polnilno močjo do 150 kW. To pomeni, da je SUV v manj kot 30 minutah pripravljen za naslednjo dolgo relacijo. Električni quattro pomeni novo obdobje štirikolesnega pogona in na vsakem terenu prepriča z izvrstnimi zmogljivostmi. Serijska različica prototipa Audi e-tron bo na evropski trg prišla ob koncu leta 2018. Proizvodnja bo potekala v tovarni v Bruslju.

V okviru preizkušanja modela bo v uporabi skoraj 250 primerkov prototipa Audi e-tron. Skupno bodo prevozili več kot pet milijonov kilometrov – to je približno toliko, kot bi 250-krat obkrožili Zemljo, pomeni pa približno 85.000 ur delovanja. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija