Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   VW
VW Beetle se poslavlja
VW je v sklopu Ženeve napovedal, da aktualna generacija Hrošča ne bo dobila naslednika.
Artur Švarc
8. marec 2018 | 5:04:39

Volkswagen je Beetla oživil 1997, druga generacija je prišla 2011, a šef razvoja Frank Welsch je povedal, da so dve ali tri generacije dovolj. VW se usmerja na križance in električna vozila. T-Roc kabrio bo nadomestil kabriolete Beetla, Golfa in Eosa, I.D. Buzz, električar na osnovi Microbusa pa bo model, ki bo črpal iz VW-jeve preteklosti.

Pri Volkswagnu so se nekaj časa poigravali z idejo o novi generaciji Bettla na električni pogon, a je Buzz s svojimi izpeljavami kot avtodom in pickup precej bolj primerna platforma za prodajo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork
Lep, a prevelik in predrag,...
8.3.2018 10:09:06
jjs
O kakšni lepoti je težko govoriti, ampak meni se še posebej trenutna generacija zelo dopade. So se ga pa nekam nerodno lotili. Oblika prejšnje generacije je slonela na J Maysovem konceptu, narejenem na podvozju Pola, nakar so vse skupaj precej nespretno raztegnili na Golfovo šasijo. To je bil izvirni greh, zaradi katerega o kakšnem "Mini-" ali "Fiat 500-efektu" ni bilo govora in je model ves čas životaril. Druga generacija je še manj po ljudskem okusu, tako da je bilo kakšno ponovno Feniksovo vstajenje nemogoče pričakovati.
8.3.2018 11:41:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija