Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Konec za Grand Tour po tretji sezoni?
Po pisanju Daily Maila naj Amazon ne bi obnovil pogodbe s sveto trojico avtomobilizma po končani tretji sezoni.
Artur Švarc
11. marec 2018 | 16:05:23

Potem ko je Clarkson z incidentom odletel s Top Geara, so on, Hammond in May podpisali za tri sezone nove oddaje z Amazonom. Prva sezona je bila v določenih segmentih prav neposrečena (ameriški »stig«, Celebrity Brain Crash…), druga je te traparije odpravila, vseeno pa so nihanja med eno in drugo oddajo po zanimivosti precejšnja. Produkcija tretje sezone se še ni začel, a je čisto mogoče, da bo tudi zadnja. Clarkson, ki so ga pred kratkim izbrali za novega voditelja Lepo je biti milijonar, je pisanje Maila označil za neumnost.

Kljub nekaterim res posrečenim prispevkom v TGT, se večina strinja, da je Top Gear z novimi voditelji vendarle bolj avtomobilski in zanimiv.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Razen humorja, ki je dosti krat na meji dobrega okusa, nikoli nisem razumel, zakaj takšen pomp okrog tega Clarksona in njegove ekipe.
12.3.2018 7:58:40

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija