Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Najvišja hitrost bo znašala 391 km/h
Mclaren je pred kratkim v javnost poslal nove skice superšportnika BP23 GT, ki bo stal nekaj več kot 2 milijona evrov in bo hkrati najhitrejši Mclaren vseh časov.
Peter Pirkovič McLaren
12. marec 2018 | 9:06:29

Gre za naslednika legendarnega Mclarna F1 iz devetdesetih let prejšnjega stoletja, ki bo prav tako imel sredinsko nameščen volan, z dodatkom dveh dodatnih sedežev za voznikom. Oznaka BP23 za zdaj ostaja le delovno ime, saj imajo v Wokingu pripravljeno pravo ima, a z njim do prve javne premiere ne bodo operirali. Športnik, ki že ima vseh 106 novih lastnikov, naj bi po uradnih podatkih dosegal visoko hitrost (391 km/h), za kar naj bi bil zaslužen zmogljiv hibridni pogon. Podatkov o njem še ne razkrivajo, znano pa je, da se proizvodnja začne sredi prihodnjega leta, kar posledično pomeni, da bomo avto v živo videli še letos. Predvidoma jeseni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija