Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Filipini
Javno uničevanje pol milijona dolarjev vrednih avtomobilov
Tamkajšnji predsednik Rodrigo Duterte si je pred nekaj dnevi osebno ogledal uničenje prvih 14 avtomobilov, ki so bili nelegalno uvoženi v državo, in s tem dal vedeti vsem, da milosti pri kršenju zakona ne bo.
Peter Pirkovič
16. marec 2018 | 10:02:46

Namreč, Filipini imajo zakonsko ureditev, ki, z redkimi izjemami, prepoveduje uvoz rabljenih vozil v državo. V enem od filipinskih pristanišč so v zadnjih nekaj mesecih prestregli veliko število na črno uvoženih avtomobilov, zato je pred nekaj dnevi sledila prva eksekucija. Ta je obsegala drage avtomobile v vrednosti okrog pol milijona dolarjev (Maserati Quattro Porte, Porsche 911 GT3, BMW Alpina B12, BMW Z1, Opel Manta, Renault R5 in osem primerkov Mercedesov), ki so v to državo bili pripeljani večinoma iz Južne Koreje in Japonske. A to javno uničevanje je bila le prva kapljica v morje, saj je na zalogi za uničenje še 841 avtomobilov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija