Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Neuradno
Magna Steyr prevzema proizvodnjo Supre in Z5
Automotive News piše, da naj bi se Avstrijci resno pripravljali proizvodnjo še dveh novih avtomobilov, poleg Mercedesa G, bavarske serije 5 in Jaguarja E-Pace ter I-Pace.
Peter Pirkovič Toyota
20. marec 2018 | 9:44:48

Omenjeno informacijo je že pred slabima dvema letoma obelodanil avstrijski lokalni časopis Kleine Zeitun, zdaj pa so govorice na to temo postale še nekoliko bolj glasne. Pri Magni Steyr za zdaj tega še ne komentirajo, a kot pravijo pri Automotive News, gre za zelo preverjene informacije, ki so do njih prišle z vrha koncerna. Čeprav smo Supro pred kratkim že spoznali v dirkaški obleki, je civilna verzija menda oddaljena še vsaj leto dni, zato gre verjeti, da bo BMW-jev Z5, ki se bo v serijski podobi predstavil letos poleti, prvi zapeljal s proizvodnih trakov v Gradcu. Samo letos bodo v tej tovarni izdelali 200 tisoč avtomobilov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija