Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napoved
Škoda z novim terencem, za zdaj samo za Kitajsko
Prihodnji teden bo na salonu v Pekingu prvič predstavljen nov Škodin športni terenec, ki ne bo kitajska verzija evropskega Karoqa, pač pa povsem nov model.
Peter Pirkovič Škoda
19. april 2018 | 13:22:21

Zaenkrat so na voljo le tri skice, ki razkrivajo uveljavljene in sorodne oblikovne linije novega modela z ostalimi brati, medtem ko je neuradno slišati, da bo ta model imel na Kitajskem oznako Kamiq. Dimenzijsko bo manjši od Karoqa, kar daje jasno vedeti, da je to morda že napoved  uvedbe novega najmanjšega Škodinega člana terenske družine, kot je na primer Arona pri Seatu. Novincu naj bi na kitajskem trgu namenili 1,5-litrski TSI motor z 81 kilovati in možnost izbire DSG menjalnika. Za Čehe je to nova priložnost, da bi na tamkajšnjem trgu prodali še več avtomobilov kot jih sicer. Lani so prodali skupno 325 tisoč vozil.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Piše se o lansiranju le na kitajskem trgu... kot da bi bil ta model za EU nezanimiv.
19.4.2018 18:09:21

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija