Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Losov test
Rahle težave v podkrmarjenju za BMW X2
Glede na to, da je najnovejši BMW-jev športni terenec grajen na novi UKL1 platformi, ta posledično prinaša pogon na sprednji par koles in s tem povezane težave na losovem testu.
Peter Pirkovič
20. april 2018 | 9:36:59

Španski novinarji so pred kratkim objavili analizo losovega testa za BMW X2, kjer vozne sposobnosti preskusijo pri 73, 75 in 77 km/h. Pri vseh poskusih je opaziti, da ima X2 malenkostne težave pri ohranjanju smeri prav zaradi podkrmarjenja. So pa španski novinarji v isti sapi pohvalili natančno vožnjo med stožci.

BMW X2, ki se s kupejevsko linijo želi malce distancirati od aktualne ponudbe bavarskih terencev, je sicer v tem času že na voljo tudi pri slovenskih prodajalcih. Za 8 cm je krajši in za skoraj 9 cm nižji od brata X1, v zadnjem delu ima 470 litrov prostora, v ponudbi so trije motorji, xDrive pogon in 18-centimetrski odmik karoserije od tal za vožnjo po terenu. Cene zanj se začnejo pri 40 tisočakih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
etilometer
Ja primerjava npr z Alfo stelvio je porazno za bmw.
20.4.2018 13:12:18
Drocky
Tudi primerjava x2 s stelviom je porazna stelvio je vecji in rwd, konkurenca sta mu pa x3 in x4 npr. Vsi ti mali "terenci" na tisoc in en nacin so pa modna muha, ki se verjetno ne bodo obdrzali vec kot eno ali dve generaciji. Imajo visoko tezisce, drage gume, spodaj pa niso nic kaj terenski. Edina prednost pred "neterenci" iste velikosti je, da se usedes v vozilo visje
22.4.2018 17:23:27

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija