Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novi Dusterji za gorske reševalce
Pri zastopniku avtomobilske znamke Dacia so junakom slovenskih gora v enoletno brezplačno uporabo predali tri nove terenske Dusterje in s tem še poglobili večletno sodelovanje z Gorsko reševalno zvezo Slovenije.
Uredništvo Dacia
21. april 2018 | 10:21:59

Za uspešen in hiter odziv na klic na pomoč potrebujejo gorski reševalci zanesljiva vozila, ki jim omogočijo hiter prihod na teren, čim bližje mestu nesreče. Tu stopijo v ospredje zelo dobre terenske zmogljivosti Dacie Duster. 

»V preteklih štirih letih smo se z uporabo Dusterjev osebno prepričali, da je Dacia Duster kljub ugodni ceni čisto pravi terenec. Z njim lahko reševalci v naravnem okolju pridemo bližje samemu kraju nesreče. S tem se močno skrajša čas, ki  je potreben za naš prihod do ponesrečencev. Odvisno od njihovih poškodb in vremenskih razmer pa prav hitrost lahko odloča o preživetju«, pojasnjuje pomembno vlogo ustreznih vozil pri njihovem delu predsednik Gorske reševalne zveze Slovenije Janez Rozman in nadaljuje: »Zaradi zanesljivega delovanja so reševalci tri lanskoletne Dacie odkupili, sodelovanje pa letos nadaljujemo s tremi povsem novimi Dusterji, ki  nam bodo leto dni pomagali pri našem delu v slovenskih gorah«. 

Nova tri vozila Dacia Duster Prestige 1.5 dCi 110 4x4 bodo delovala v okviru Gorskih reševalnih služb Radovljica, Jesenice in Rateče.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija