Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   PSA
Citroen napovedal DS 8
DS se kot četrta znamka koncerna PSA še vedno uveljavlja in šefi so zdaj napovedali admiralsko ladjo.
Artur Švarc
14. maj 2018 | 8:55:50

Avto bo na trg prišel leta 2020 kot DS 8 in bo neposredno konkuriral BMW-ju serije 5, Audiju A6 in Merecedesu razreda E, le da ne bo tipična limuzina, pač pa bolj 'fastback', nekaj, kar so pri Citroenu že pred leti nakazali s konceptom Numreo 9.

Po pisanju nekaterih tujih medijev so pri PSA napovedali, da bo dizajn osupljiv, spektakularen in drugačen in da ne bo skušal biti kopija nemških limuzin. Avto bo postavljen na platformo EMP2, ki jo ima tudi novi Peugeot 508.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
Naj že naredijo nekaj, kar bo čemu podobno, da se ne bo moral francoski predsednik na paradah še naprej smešiti v nekem Mitsijevem terencu (pardon, DS7). De Gaullu, ki se ob pogledu na to vrti v grobu, figo pomaga razlaga, kako super je njegova notranjost.
14.5.2018 11:13:01
jjs
Numreo? Je zdaj že Citroen začel uporabljati besednjak iz Mercedesovega avtobusnega programa? Ali je morda mišljen Numéro 9? Tisti bi sicer bil kar v redu, če si ne bi oblikovalci sami sebi ves čas težili "Moramo biti osupljivo drugačni!!!" in mu v ta namen dodajali nekakšne gube in silno originalne okraske iz aluminija. Dobra Citroenova oblika je po mojem narejena v eni potezi in brez nepotrebnega kompliciranja.
14.5.2018 11:21:15

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija