Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Neuradno
Volkswagna jeseni ne bo v Pariz
Francoska spletna stran AutoActu poroča, da naj bi se nemški proizvajalec odpovedal udeležbi na salonu avtomobilov v Parizu. Ti se sklicujejo na uradno sporočilo tamkajšnjega zastopnika teh vozil.
Peter Pirkovič Volkswagen
17. maj 2018 | 9:53:49

Kot vse kaže bo Volkswagen še eden v nizu mnogih, ki letos ne bodo prisotni na tradicionalnih avtomobilskih šovih. Poleg Volkswagna v Pariz ne pridejo še Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel in Volvo, medtem ko bodo Škoda, Seat, Audi in Porsche tam vendarle prisotni. Pri odpovedi udeležbe gre za klasično preračunavanje stroškov. Tudi Nemci so ocenili, da za 10 in več milijonov evrov, kolikor jih stane tak salon, lahko porabijo za solo organizacijo individualnih predstavitev, kjer bo več efekta kot pri avto salonu. Salon v Parizu vrata za javnost odpira 4.oktobra in tam so svojo prisotnost že potrdili Citroen, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki in Toyota, medtem ko iz koncerna FCA (Alfa Romeo, Jeep, Chrysler) še niso sporočili svoje odločitve.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija