Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Razvoj
Opel prevzel razvoj bencinarjev za PSA
Prevzem s strani PSA je Oplu prinesla marskaj dobrega, zdaj bodo v centru v Russelsheimu ravzijali naslednjo generacijo bencinskih motorjev.
Artur Švarc
14. junij 2018 | 9:17:20

Potem ko je PSA Oplu posodil svojo platformo za nekaj njihovi modelov, Opel vrača uslugo iz Mednarodnega tehničnega razvojnega centra. Naslednja generacija štirivaljnih bencinskih motorjev bo našla pot v prihodnje Peugeote, Citroene , DS-je in Ople, razvijajo pa jih prav tu v Russelsheimu.

Naslednja generacija bo na trg prišla 2022 in bo pripravljena za kitajski, evropski in severno ameriški trg, slednji je del novega načrta PSA-ja, da se Citroen in Peugeot vrneta v ZDA prvič po 1991.

PSA je takrat zapustil severno ameriški teritorij, ker ni imel pravih modelov na zahteve tamkajšnjih kupcev. Več kot četrt stoletja pozneje je PSA drugi največji proizvajalec avtomobilov v Evropi in njihov desetletni načrt obsega tudi ZDA.

Novi motorji so vsi del hibridnega pogona in bodo sodelovali z električnim pogonom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija