Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Kazen za goljufanje pri emisijah je milijarda evrov
Pri Volkswagnu so sprejeli denarno kazen, ki so jo zahtevali tožilci v procesu Dieselgate in hkrati priznali svojo odgovornost.
Uredništvo Volkswagen
14. junij 2018 | 11:04:04

Čeprav gre za precej visoko denarno kazen, ki jo je nemško tožilstvo doslej zahtevalo od nemških podjetij, se zdi, da ta ne bo bistveno vplivala na poslovanje avtomobilskega velikana. S plačilom kazni se bodo za proizvajalca v Nemčiji tako končali postopki preiskav regulatorjev. "S priznanjem odgovornosti za dizelsko krizo smo storili tudi velik korak k temu, da jo prebrodimo," so dodali v Volkswagnu, kjer upajo, da se bodo s tem v Nemčiji končali tudi drugi pravni postopki proti družbi in njenim podružnicam. 

Volkswagen, ki je za kazni po celem svetu namenil že več milijard evrov, še vedno pestijo mnoge tožbe, tudi s strani slovenske zveze potrošnikov. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skrivo
Kazen bodo plačali, potem pa ta denar pobrali nazaj, ko bodo kupcem prodali nove "čiste" avtomobile za še več denarja, ker bodo v njih sistemi za čisti izpuh. Dnar se mora obračat!
14.6.2018 14:32:41

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija