Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Morda tudi za Evropejce
To je Škoda Kodiaq GT
Kitajci so uspeli izbrskati fotografije serijskega primerja Škode Kodiaq GT, ki je posledica študije Vision E Coupe, predstavljen lani na salonu v Šanghaju. Njim se uradno predstavi v kratkem.
Peter Pirkovič
17. julij 2018 | 10:33:24

Čeprav je bil v osnovi res da razvit zgolj za kitajski trg, so v vmesnem času dobili veliko pozitivnih reakcij s strani evropskih kupcev, zato ni izključena možnost, da bi se ta pojavil tudi pri nas. A ne pred sredino prihodnjega leta.

Oblikovna razlika je kakopak opazna v spuščajoči se liniji zadka, ki hkrati prinaša novo obliko zadnjih vrat in oznake na zadku, kateri so zdaj dodali črki GT. Temu primerno odpadejo dva dodatna sedeža v tretji vrsti, nekoliko manj bo prtljažnega in prostora za glave potnikov na zadnji klopi. Kitajci so s prvimi fotografijami ponudili tudi osnovne njegove dimenzije, ki kažejo na nekaj odstopanj. GT verzija je nekoliko krajša (-63 mm) in nižja (1649 mm) od klasičnega brata, medtem ko medosna razdalja znaša 2,79 metra.

Za Kitajce bo na voljo zgolj dvolitrski TSI motor s 137 kW in 161 kW, oba v kombinaciji s sedemstopenjskim DSG menjalnikom, bo pa močnejši zato imel tudi serijsko štirikolesni pogon. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
So resni? Eno je koncept, drugo realnost.
17.7.2018 11:10:56

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija