Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   ZDA
O pijančkih, policiji in žabah
Dogajalo se je v zvezni državi Nebraska, o ja, in to kako – vpletena je bila tudi žaba v vlogi talke.
Artur Švarc
10. avgust 2018 | 10:15:07

Vse skupaj se je dogajalo v mestih Hershey in North Platte. Voznik se je v bližini prvega prevrnil z avtom, poklical policijo in povedal za dogodek in hkrati opozoril, da ga ne bo tam. Potem je ustavil drugega voznika in se z njim peljal do North Platta, iz avtomobila pa je še enkrat poklical policijo, naj ga ne iščejo, ker se lahko proti njim odzove agresivno.

Policisti so ga skupaj z drugim voznikom ustavili v North Plattu in kot piše v poročilu, tu v zgodbo stopi tudi žaba.

»Voznik, ki je bil zdaj potnik, je skočil iz avtomobila in kričal na šerifovega namestnika. Segel je v avto in vzel žabo in jo hotel izročiti policistu, potem pa si je premislil, se začel dreti in začel groziti, da bo žabo ubil.«

Potem je prišlo na kraj dogajanja še več policistov, možakar pa je brcal v kante za smeti in jih prevračal, še vedno pa je držal žabo. Policisti so ga s teaserji končni spravili na tla in odpeljali.

Policija je ugotovila, da je bil možakar pod močnim vplivom mamil in alkohola.

In bistvo? Z žabo je vse v redu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija