Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Fordov načrt
Kako s 740 milijoni dolarjev k življenju spraviti ikono Michigana
Fordovci imajo z nekdanjo michigansko centralno železniško postajo velikopotezne načrte. V obnovo bodo menda vložili več kot pol milijarde dolarjev, zato bo tam, ko bo obnove konec, svoje pisarne imelo več kot pet tisoč ljudi.
Peter Pirkovič
20. avgust 2018 | 12:52:37

Junija so pri Fordu potrdili, da so kupili opuščeno stavbo, ki je izvira iz začetkov 20.stoletja, a so jo 6.januarja 1988 dokončno zaprli in jo v vmesnem času želeli porušiti. Neuspešno. No, po mnogih leti razpadanja so pri Fordu prišli na idejo, da bi odkupili, jo obnovili in iz nje naredili sodoben tehnološko-razvojni center, kjer bi bilo zaposlenih več kot 5000 ljudi. A v tem primeru ne bo šlo za nov kader, pač pa bodo obstoječe le preusmerili v nove delovne prostore.

V nakup jih je deloma spodbudila tudi država, ki je Fordovcem v tem primeru obljubila številne davčne ugodnosti, s privarčevanim denarjem pa bodo ti v 4 letih ostarelo zgradbo spravili k življenju in uredili 45 hektarjev okoliškega ozemlja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs
...če se je kdo vprašal, zakaj gre toliko milijonov iz Kölna v Michigan.
20.8.2018 16:17:17

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija