Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Razkrito: Mercedes CLA
Prototip pri sosedovih
Včasih ne rabiš na pot do Belgije, da srečaš kakega od prototipov, ti se lahko parkirajo kar pred sosednjo hišo od tvoje.
Artur Švarc Bojan Vrbnjak
8. september 2018 | 9:06:57

Tako je našega Newsmana na večernem sprehodu v sosednji ulici v Zrkovcih v Mariboru pričakal zakrit Mercedes-Benz CLA, ki na trg prihaja prihodnje leto.

Ob novem A-ju in tudi prvi A limuzini do zdaj in križancu, ki bo sodil v to družino z oznako GLB, bo mesto našla tudi nova generacija CLA-ja. Medtem ko bo A limuzina vstopni limuzinski Mercedes, bo CLA bolj sofisticirana stilistična rešitev, ki črpa navdih tudi pri večjem CLS-u.

Sprednji del močno spominja na aktualni razred A, zadek pa ima drugačne luči kot limuzina in bolj položno streho ter tudi nekoliko daljši previs.

Po cestah kroži več prototipov z registrsko tablico iz Gmunda, videli smo že 174 in 175, ta s 184 pa je najnovejši in je bil parkiran včeraj zvečer pred avtoodpadom Pintarič v Zrkovcih.

Novi CLA bo predstavljen prihodnje leto.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Zanimivo, pred avtoodpadom, in to v Zrkovcih pri Pintariču. Ni ta Pintarič kar tako, nek lokalni zbiralec krame.
8.9.2018 10:05:36
jjs
Mercedes itak išče nove prodajne kanale in trgovske partnerje. Srbski uporabnik, o katerem ste pisali zadnjič, jim je dal upoštevanja vredno idejo.
8.9.2018 13:07:21

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija