Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Slovita črka M za X3 in X4
Novice   |   Napoved
Slovita črka M za X3 in X4
Bavarci sporočajo, da bodo družino M povečali z dvema prenovljenima predstavnikoma, katera bo poganjal novo razviti vrstni šestvaljnik.
Artur Švarc
10. september 2018 | 10:50:00

Kdaj natančno sledi uradna premiera, za zdaj ne napovedujejo, a lahko bi se to zgodilo že na salonu v Parizu, ki vrata odpira v začetku prihodnjega meseca. Zanimivo je, da so pri BMW-ju razvili novo pogonsko enoto, čeprav je že zdaj slišati neuradne napovedi, da bo ta isti motor uporabljen tudi v novi generaciji M3 in M4. Šlo naj bi za trilitrski vrstni šestvaljnik z oznako S58, ki bo razvijal okrog 450 konjev in je temu primerno prilagojen novemu načinu meritev porabe goriva in emisij. Vsekakor bo ta motor v obeh terenskih verzijah zanimiva popestritev vožnje. Iz fotografij je razvidno, da imata obe vozili neprimerno večje odprtine za zajem zraka, večja platišča, difuzorje, spremenjene izpuhe in druge dobrote iz programa M. 

Posted by BMW.M
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
serpent
Komaj čakam primerjavo s z Alfo Stelvio Quadrifoglio! Alfa je sicer močnejša, in verjetno agilnejša; bo pa vsekakor zanimivo.
10.9.2018 13:31:58

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija