Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Božični avto s tisočerimi lučkami
Možakar iz Južne Karoline nadaljuje svojo okraševalsko tradicijo že šesto leto zapored, namesto jelke pa okrasi kar avto.
Artur Švarc
6. december 2018 | 3:54:57

Christmas Car je v bistvu Ford Taurus, ki ga je Brandon Wooden prvič okrasil že pred 14 leti s preprostim svetlobnim trakom, po nekaj letih premora pa je pred šestimi leti začel tradicijo, ki zdaj rezultiral v več kot 3000 lučkah.

Za njegov osvetljeni avto se zanimajo po celem okrožju, vendar Wooden letos tja ne bo več vozil s prižganimi lučkami, saj so ga lani oglobili policaji zaradi nestandardne osvetlitve. Kazen 230 dolarjev so mu zbrali kar podporniki, tako da ni rabil sam plačati ničesar.

Wooden, ki dela kot vlakovodja, bo tradicijo nadaljeval iz dveh razlogov, prvi je, da to všeč njegovemu sinu, drugi pa, da z avtomobilom privabi dobro voljo na lica ljudi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija