Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Novi model
Opel Zafira po novem kot kombi
Do uradne premiere nas loči še nekaj ur, a iz Opla so predčasno ušle prve fotografije Zafire Life, ki ni nič drugega kot PSA-jev kombi. Glede na novo lastništvo je to povsem razumljiva poslovna poteza. Dobili so nov avto za nič vloženega denarja.
Peter Pirkovič Opel
8. januar 2018 | 23:34:44

Zaenkrat, podatkov o tem avtomobilu ni, čeprav ne bo nič drugače kot pri Citroenu, Peugeotu ali Toyoti, morda bolj zanimiva bo informacija, kakšna je dejanska prihodnost Zafire kot enoprostorca. Na ta odgovor bo potrebno počakati še nekaj ur. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Pravzaprav neverjetno in do lastnikov dozdajšnjih generacij modela Zafira skorajda žaljivo - prav bizarno poenostavljanje znotraj PSA-ja. Morda bi znotraj koncerna tako kar ukinili obe izvedbi Citroena Spacetourer (nekdanji Picasso) in P 5008, pa emblema slednjih samo enostavno namestili na tale klonirani izdelek, ki se ga poslužuje tudi Toyota - ker nič drugega niso namreč storili z imenom Zafira. Verjetno bi še kaj privarčevali.
9.1.2019 8:20:20

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija