Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Več športnosti za Fordove dostavnike
Pri Fordu so posodobili svojo floto športnih lahkih dostavnikov in jim namenili še več mišic.
Marko Hanželič
14. marec 2019 | 9:31:16

Glavna novost je prenovljeni Transit Custom Sport, ki je odslej močnejši kot kdajkoli poprej, saj njegovo novo dvolitrski EcoBlue dizelsko srce s prisilnim polnjenjem zmore 185 KM in 415 Nm največjega navora. Kupci lahko sicer izbirajo med ročnim šeststopenjskim ali samodejnim menjalnikom.

Emisije toplogrednih plinov dosegajo zelo spodobnih 151 g/km pri povprečni porabi 6,9 litra na sto prevoženih kilometrov, dostavnik pa je odslej bogatejši še za FordPass Connect brezžično tehnologijo, ki avtomobil pretvori v WiFi-točko, na katero se lahko poveže do deset naprav. 

Prenove dandanes ne minejo brez uvedbe novih asistenčnih sistemov, kar v tem primeru pomeni uvedbo sistemov Active Park Assist, Adaptive Cruise Control & Intelligent Speed Limiter, Lane-Keeping Aid in Blind Spot Information System.

Prenovljeni modeli so na voljo tudi s športnim "opleskom" z dvema črtama v sredini, na voljo pa je tudi športni kit, ki obsega odbijače, stranska ogledala in kljuke v barvi vozila ter komplete 17- in 18-palčnih platišč.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija