Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Oglasno sporočilo
Ni več izgovorov, tukaj je novi Seat Tarraco
Mladostna znamka iz Barcelone je obula velika platišča in nam letošnjo pomlad predstavlja njihov največji SUV do zdaj – novi SEAT Tarraco, z napredno tehnologijo, udobjem in vrhunskim dizajnom.
Artur Švarc
19. april 2019 | 10:42:00

''Zakaj ne zdaj?'' je slogan novega modela, ki poudarja, da ni nikoli prepozno za nekaj izjemnega.

Svojega največjega SUV-ja so tako opremili za najnaprednejšo tehnologijo, ki zagotavlja udobno in varno pot: kombinirani digitalni instrument, Asistenca Traffic Jam, sistem za nadzor prometa Front Assist in 100 % LED tehnologija, s katero boste izstopali kjerkoli in kadarkoli.

Od zdaj naprej ne bo nič več predaleč, pretežko ali predrzno. Novi SEAT Tarraco je ustvarjen, da vam pomaga premagati vse ovire. Ima lahkotna, vendar mogočna 20'' aluminijasta platišča, s katerimi boste pustili vtis. Za osvajanje velikih avantur vam bo prav prišel tudi zares velik prtljažni prostor z 1.755 l. Avto je primeren za do 7 potnikov, ki bodo navdušeno opazovali okolico in nebo skozi panoramsko strešno okno.

Ikoničen, prepoznaven, odločen. To je SUV za ljudi, ki se ne bojijo biti zvesti sami sebi. Za drzne in pogumne. Pa vi, ste pripravljeni izstopati?

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Ne razumem čisto natančno, zakaj, aker je bil komentar (domnevam!) brisan, ga ponovim - škoda, ker je ta avto zares preveč zvesta kopija VW Tiguana Allspacea (ne le na zunaj, znotraj verjetno še bolj), ki je za razliko do originalne izvedbe istega avta bolj kot ne neposrečen. Ravno tak, bolj kot ne neprijeten "izlet", si je Seat davno tega že znal "privoščiti " s preoblečenim modelom takratnega Audija A4, ki so mu nadeli ime Exeo. Tokrat jim, vsemu zapisanemu navkljub, res želim več sreče. Bo pa seveda trg dovolj jasno pokazal, kaj in kako. Upam.
20.4.2019 12:49:50
Alfafil
Brišejo ja, verjetno po naročilu tistega, ki plačuje oglas. Potem raje onemogočite komentiranje, pa je.
20.4.2019 18:16:26
7even77
Hja, najbrž je res tako, kot praviš. Se strinjam, vsekakor. Sicer in po mojem pa resnično nisem napisal nič takega, kar ne bi držalo ali takega, kar bi potencialnega kupca obrnilo drugam! Konec koncev denimo enako motorizirani, menjalniško in opremsko naloženi Tarraco v seštevku pride kar nekaj manj, kakor njegov dvojček Allspace. Pa naj torej vsakdo izbere tako, kot mu je ustrezn(eje)o.
20.4.2019 20:28:03
Alfafil
Enkrat smo kritizirali Kodiaq RS, pa so vse zbrisali. Saj razumem, da ne marajo kritik, še posebej neutemeljenih, kar mislim, da naše niso bile, ampak, potem niti ne dajajte možnost komentiranja, če nočejo slišat tudi negativna mnenja.
20.4.2019 22:27:07

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija