Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Oglasno sporočilo
Ni več izgovorov, tukaj je novi Seat Tarraco
Mladostna znamka iz Barcelone je obula velika platišča in nam letošnjo pomlad predstavlja njihov največji SUV do zdaj – novi SEAT Tarraco, z napredno tehnologijo, udobjem in vrhunskim dizajnom.
Uredništvo
19. april 2019 | 14:44:34

''Zakaj ne zdaj?'' je slogan novega modela, ki poudarja, da ni nikoli prepozno za nekaj izjemnega.

Svojega največjega SUV-ja so tako opremili za najnaprednejšo tehnologijo, ki zagotavlja udobno in varno pot: kombinirani digitalni instrument, Asistenca Traffic Jam, sistem za nadzor prometa Front Assist in 100 % LED tehnologija, s katero boste izstopali kjerkoli in kadarkoli.

Od zdaj naprej ne bo nič več predaleč, pretežko ali predrzno. Novi SEAT Tarraco je ustvarjen, da vam pomaga premagati vse ovire. Ima lahkotna, vendar mogočna 20'' aluminijasta platišča, s katerimi boste pustili vtis. Za osvajanje velikih avantur vam bo prav prišel tudi zares velik prtljažni prostor z 1.755 l. Avto je primeren za do 7 potnikov, ki bodo navdušeno opazovali okolico in nebo skozi panoramsko strešno okno.

Ikoničen, prepoznaven, odločen. To je SUV za ljudi, ki se ne bojijo biti zvesti sami sebi. Za drzne in pogumne. Pa vi, ste pripravljeni izstopati?

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija