Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sodelovanja
Hokejski zvezdnik lige NHL v Sloveniji za volanom GLE Coupe
Ambasador znamke Mercedes, ki si kruh služi v najelitnejši hokejski ligi na svetu, bo za čas dopustovanja v Sloveniji, vozil Mercedesa GLE Coupe.
Artur Švarc
20. april 2019 | 12:19:00

Sodelovanje med Kopitarjem in družbo Autocommerce poteka že nekaj let in je menda usklajeno tudi z meškim principalom, ki jim takšna sodelovanja niso tuja. Kot so zapisali pri uvozniku, so Anžeta Kopitarja letos prepričali atraktivni športni terenci iz njihove ponudbe, zato je ta, za razliko od lani, ko je vozil model CLS, izbral GLE Coupe. 

S sloganom »Odličen! Ne le na ledu.« zelo dobro opisuje tako Anžeta kot tudi sam Mercedesov avtomobil. Cena tega pri nas znaša nekaj več kot 83 tisočakov, posebnost tega je kupejevska karoserijska oblika, dovolj prostora za pet oseb, do 1720 litrov velik prtljažni prostor, zračno vzmetenje AirMatic, devetstopenjski menjalnik 9-Tronic, štirikolesni pogon 4Matic in kup drugih sistemov. Skoraj zagotovo so Kopitarju namenili GLE Coupe 350d s 190 kW (258 KM), ki je hkrati tudi edini dizel v prodajni paleti.

Pomembno je hkrati omeniti tudi dejstvo, da je Anže Kopitar prvi slovenski hokejski igralec, ki je zaigral v severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL in z ekipo osvojil Stanleyjev pokal. S tem Mercedesom ga bo mogoče opaziti na nekaterih dogodkih, ki se bodo odvijali v prihodnjih mesecih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija