Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Focus ST tudi kot karavan, dizelski ali bencinski pogon
Fordovci so na splet postavili prvih nekaj fotografij Focusa ST v novi karoserijski izdaji.
Artur Švarc
16. maj 2019 | 12:04:00

Karavanska izvedba je samo nadgradnja petvratnega modela, torej to pomeni, da bo ta na trgu na voljo z 2,3-litrskim Ecoboost motorjem z 205 kilovati moči (280 KM) ali pa bo za pogon zadolžen dvolitrski dizelski štirivaljnik s 140 kilovati (190 KM). Tudi ta Focus je bil zasnovan v Ford Performance oddelku, kar je dobra podlaga, da bo avto na cesti ponujal kopico dinamičnih užitkov. Novi ST ima tudi prvič elektronsko zaporo diferenciala pri bencinskem motorju in vektorsko usmerjanje moči pri dizlu s samodejnim zaviranjem notranjega kolesa v ovinkih. Voznik bo imel na voljo več voznih programov, za dežne in spolzke pogoje, za normalno vožnjo in šport, medtem ko je Track mode na voljo za doplačilo v Performance Packu in še to le za bencinski motor. Ta podobno kot rival Megane RS vključuje tudi rdeče zavorne čeljusti in launch control.

Petvratna izvedba gre v prodajo čez nekaj tednov, medtem ko bo karavan pred kupce zapeljal proti koncu poletja. Upajmo le, da bodo ceno trgu primerno prilagodili.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
milky
' Upajmo le, da bodo ceno trgu primerno prilagodili ' ... dobra, dobra :-D Predvidevam pa, da bo odziv službe za stike z javnostjo Summit motorsa prst v vsakem ušesu in glasen ' la, la, la , ne slišim vas ... '
16.5.2019 12:57:56

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija