Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Peugeot in Citroen
Nov in velik prodajni center na Ravnah na Koroškem
Podjetje Avtocenter Ravne je naredilo velik korak naprej in v Dobji vasi na Ravnah na Koroškem pred dnevi odprlo vrata sodobnemu prodajno-servisnemu centru za francoski znamki pod okriljem koncerna PSA.
Artur Švarc
13. junij 2019 | 9:17:00

Največji, sodoben ter po zadnjih standardih izdelan prodajno-servisni center je postavljen na 5200 m2 velikem zemljišču, od tega je za prodajo namenjenih 210 m2 (za vsako znamko) ter 550 m2 za celotno servisno dejavnost (vključno s 7 dvigali in kleparsko-ličarsko delavnico). Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamk Peugeot in Citroën, prodajo rabljenih vozil vseh znamk v okviru programa Levja priložnost in Citroën Select, prodajo dodatne opreme in Peugeot ter Citroën boutique izdelkov, prodajo originalnih rezervnih delov ter celovito servisno ponudbo. Strankam ponujajo tudi ugodne možnosti financiranja in zavarovanja vozil. 

Direktor podjetja Avtocenter Ravne, Peter Stočko je poudaril, da bodo strankam in obiskovalcem z novim centrom ponudili pravi svet Peugeot in Citroën, ki bo omogočil pravo doživetje teh dveh francoskih znamk. Korošci s širšo okolico bodo tako imeli še nadalje zaupanja vrednega prodajalca in serviserja vozil, ki bo strankam približal vrednote znamk, ki temeljijo na dinamičnosti, dovršenosti, eleganci in emocijah.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matt0
"vrednote znamk, ki temeljijo na dinamičnosti, dovršenosti, eleganci in emocijah." pa sem mislil, da ti dve znamki temeljita bolj na korejski oblikovni noti, ugodnih cenah in možnosti financiranja, ampak ja... če tako rečejo rečejo, potem pa že
13.6.2019 14:11:46
klemens
matt0 pa saj veš da morajo naložit toliko, da ne morejo niti z vsemi vozili odpeljat
13.6.2019 17:14:36
skrivo
A biciklov pa ne prodajajo?
13.6.2019 23:17:26
aichi
Pr sosedu
14.6.2019 11:11:14

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija