Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ujet: Prenovljeni Renault Zoe
Pobegli Zoe
Na spletu se je pojavila nova fotografija prenovljenega Renaultovega električnega malčka.
Artur Švarc
13. junij 2019 | 13:25:00

Fotografijo, ki prikazuje sprednji del avtomobila, so objavili na forumu SpeakEV, na njej pa je vidno približevanje aktualnim oblikovnim smernicam francoske znamke. Vemo, da v Boulogne-Billancourtu naslednika aktualnega modela snujejo že kar nekaj časa, vsekakor pa se bodo, glede na videno, bolj kot ekstravagantnim oblinam posvetili tehničnim stvarem.

Več novega bo tako v drobovju. Med drugim bo novi Zoe temeljil na arhitekturi, ki so jo pri Renaultu razvili posebej za električne avtomobile. Maksimalna zmogljivost kompleta baterij naj bi znašala 50 kWh, kar pomeni okoli 400 km dosega. Zoe bo deležen tudi številnih asistenčnih sistemov in bojda tudi možnosti polavtonomne vožnje.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
2fast4y
To je videti bolj kot prenova
13.6.2019 14:49:41
skrivo
Ma ja, prenova je čisto dovolj, že sednji je OK za ta rang. Domet ne že pru obstoječem spodoben, ta novi bo pa še dlje peljal z enim polnjenjem. Bolj pomembno vprašanne pa je, če bo imel DC polnjenje (vtičnico CCS2)?
13.6.2019 23:14:59

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija