Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Se Mitsubishijeva legenda vrača s tehniko iz Megana RS?
Ideja o nadaljevanju zgodbe Lancerja Evolution je spet živa in glede na dejstvo, da je znamka še vedno tesno povezana z Renaultom, se zna zgoditi scenarij, da bi Mitsubishijevi razvojniki novi izdaji Lancerja namenili motor iz Megana RS.
Artur Švarc
27. junij 2019 | 11:34:00

Lancer, ki je svojo pot začel leta 1992 in bil konec 2017 ukinjen zaradi slabe prodaje ter stanja podjetja, bo morda spet zaživel v limuzinski izvedbi in zgolj s športnim karakterjem. Angleški novinarji so se dokopali do podatkov, da naj bi se inženirji pripravljali novo izdajo (gradili naj bi ga na platformi CMF-C/D F4), ki jo bo poganjal dvolitrski turbo motor iz Megana RS, ta naj bi bil opremljen s tehnologijo mehkega hibrida (moč motorja naj bi se gibala okrog 350 konjev), avtu pa bi dodatno vgradili še lasten štirikolesni pogon S-AWC, ki ga uporabljajo v modelih Outlander in Eclipse Cross. Držimo pesti, da se zgodba zares uresniči.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
IcEmAn
dvolitrski turbo motor iz Megana RS? Je to pomota (ker RS nima več dvolitrskega) ali je mišljen motor iz prejšnje generacije?
27.6.2019 16:25:55

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija