Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   BMW X7 pickup
Unikat za aktivne bogataše
Čeprav je bilo v preteklosti že nekajkrat govora o morebitnem poltovornjaku bavarskega proizvajalca, so se zdaj govorice dokončno uresničile. Predstavljamo vam prve fotografije študijskega vozila BMW X7 pickup, ki se v živo javnosti pokaže ta konec tedna na BMW Motorrad Days v Garmisch-Partenkirchnu.
Artur Švarc
5. julij 2019 | 10:41:00

Preobrazba sedemsedežnika, ki je že na voljo tudi za slovenske kupce, je delo mojstrov iz dveh oddelkov znotraj BMW-ja (Concept Vehicle Construction in Model Technology). Ti so na projektu intenzivno delali deset mesecev. Rezultat njihovega dela je keson obdan s poliranim lesom, ki v dolžino meri 1,55 metra oziroma natanko 2 metra, v kolikor je odprta zadnja stranica. Vse to zadostuje, da je na njemu prostor tudi za BMW F 850 GS. Z uporabo zelo trdne plastike, ojačane z ogljikovimi vlakni (CFRP), ki so jo uporabili pri preobrazbi strehe in zadnjih vrat, so uspeli skupno težo velikana znižati za 200 kilogramov. Žal pa tega modela, vsaj za zdaj, pri BMW-ju ne nameravajo vključiti v serijsko proizvodnjo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
A zadnje luči so pa kar od Kitajcev na eBayu kupili
5.7.2019 10:45:35

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija