Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predčasno ujeta notranjost novega Volkswagnovega električarja
Video zapis, ki je bil kratek čas objavljen na Youtubu, ni ostal neopažen. V njem je bila delno razkrita potniška kabina.
Artur Švarc
12. julij 2019 | 12:25:00

ID.3 First, ki je v vmesnem času že dobil več kot 20 tisoč naročil in bo prvič uradno predstavljen septembra v Frankfurtu, bo prve kupce zapeljal prihodnjo pomlad, a še pred tem so se na spletu zvrstile fotografije notranjosti. Iz teh je razvidno, da je voznikovo delovno okolje popolnoma na novo razvito, povsem digitalizirano in tako rekoč brez gumbov. Opazna sta dva zaslona, eden za volanom in drugi na sredinski konzoli, in precej soroden detajl iz BMW i3, namenjen za vozno upravljanje.

Kot smo že zapisali pred časom, bo ID.3 na voljo s tremi različnimi stopnjami zmogljivosti baterij (45, 58 ali 77 kWh), kar po tovarniških podatkih pomeni doseg od 330 do 550 kilometrov po WLTP lestvici. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija