Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Saj ni res... pa je!
Z natisnjenim denarjem po avto
Tale spada v rubriko, kjer se shranjujejo največje neumnosti pokonci hodeče živali.
Artur Švarc
22. julij 2019 | 8:54:03

Neka 20-letnica iz nemškega Kaiserslauterna se je odločila, da potrebuje nov avto in odšla v bližnji avto salon ponj. S prodajalcem sta prišla že zelo blizu dogovora, ko je na svetlo potegnila gotovino, da bi avto tudi plačala. Prodajalcu je postalo v trenutku jasno, da iz tega denarja ne bo avtomobila – bankovci so bili skenirani in natisnjeni na navaden tiskalnik.

Nedolgo zatem so prišli policisti in žensko odpeljali. Med preiskavo njenega doma so našli tiskalnik in še za 13 tisoč evrov lažnega denarja. Ob vsem trudu, ki ga v ponarejanje vlagajo profesionalni zmikavti, se zdi ta primer kot slaba šala. V Nemčiji 20-letni brezposelni gospodični zdaj grozi najmanj eno leto zapora.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Ideja je bila genialna, vsaj tako je verjela in se najbrž spraševala, kako to, da se nobeden pred njo že tega ni spomnil ?!
22.7.2019 16:10:56
v10power
Ta bo ena od ta pametnih ljudi, ki umrejo med delanjem selfija.
22.7.2019 17:19:01
IcEmAn
Veliko tiskalnikov drugače zavrne kopiranje/skeniranje denarja (vsaj evrske, za druge ne vem). Tisti, ki pa dovolijo, se pa že z vesolja vidi, da gre za kopijo.
22.7.2019 22:26:19

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija