Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Fordovci zaradi evropskih kupcev uvajajo tretjo izmeno za Rangerja
Čeprav prodajna slika za modele Ford v zadnjem času ni najbolj briljantna, se tu in tam kažejo izjeme. Slednja je pickup Ranger, ki je najbolje prodajani v svojem segmentu, tudi na račun primerne cene.
Artur Švarc
22. julij 2019 | 9:11:00

Ker je železo potrebno kovati dokler je vroče, so pri Fordu sprejeli odločitev, da v tovarni v Silvertonu, v Južni Afriki, uvedejo dodatno tretjo izmeno, saj so jih kupci iz več kot 20 evropskih držav v zadnjih mesecih kupci zasuli z naročili za prenovljenega Rangerja oziroma Rangerja Raptorja. 

Tretja nočna izmena bo v tovarni v Silvertonu, ki sestavlja Rangerje in Evereste, uvedena v prvih dneh prihodnjega meseca, ko bodo v ta namen zaposlili dodatnih 1200 ljudi. S pomočjo njih bo tovarna na leto izdelala vsaj 168 tisoč namesto dosedanjih 124 tisoč vozil. Še nekoliko bolj natančno. Dnevno zaposleni zdaj sestavijo 506 primerkov, s pomočjo tretje izmene pa bo ta številka znašala 720 vozil dnevno.

Ranger v Evropi ostaja na prvem mestu med poltovornjaki. Uveden v letu 1999, danes predstavlja tretjino svojega segmenta oziroma 26.700 prodanih primerkov v prvem letošnjem polletju. V Sloveniji ga je letos kupilo 155 Slovencev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija