Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ponujajo 3 tisoč evrov za predelavo starih dizelsko gnanih Mercedesov
Automotive News poroča, da so pri Mercedesu preskusno začeli uvajati sistem, ki bi lastnikom starih Mercedesov omogočili tehnično nadgradnjo vozila, da bi se tako izognili prepovedi vožnje v določenih mestnih središčih po Nemčiji.
Peter Pirkovič
8. avgust 2019 | 10:07:18

V tem tednu so pri Daimlerju postavili posebno spletno aplikacijo, kjer se uporabniki in lastniki Mercedesov, lahko prijavijo za subvencionirano predelavo njihovih avtomobilov. Pri Mercedesu ponujajo poseben kit za predelavo izpušnega sistema, ki je skupaj z nameščanjem ocenjen na 3 tisoč evrov, izdelalo pa ga je družinsko podjetje Dr Pley SCR Technology. Omenjena predelava je možna le za vozila z Euro5 dizelskim motorjem, ki bodo ponekod lahko v kratkem dobila prepoved vožnje v večjih mestih, česar se pri Mercedesu želijo izogniti. Najprej bo predelava možna za E 220 CDi, E250 CDI, GLK 220 CDI in V220 CDi. Edina težava je še v tem, da mora omenjeno nadgradnjo, kot ustrezno, potrditi še nemška KBA.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija