Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   London
Balinanje za pol milijona funtov
Med divjanje po ulicah v Chelsea, je mulc z Audijem Q7 poradiral celo vrsto parkiranih in dragih avtomobilov.
Artur Švarc
8. avgust 2019 | 12:31:09

Na Moore Streetu je Audi Q7, ki je preganjal Porscheja, zadel v parkirana vozila in se večkrat prevrnil, pri tem je uničil parkiranega McLarna, Porscheja in Bentleya.

Priče so povedale, da je počilo, kot bi eksplodirala bomba, voznik je uspel zlesti iz avtomobila in je krvavel iz glave.

»Še sreča, da ni nobeden umrl,« je povedala ženska, ki je to spremljala v živo. »Če bi bili na pločniku pešci ali pa bi nasproti prišel drug avto, bi bila to lahko katastrofa.«

Voznik, ki je zlezel iz avtomobila okrvavljen, je povedal, da je lovil voznika, ki je pred tem trčil vanj in pobegnil. Prisotni so ga umirili, ko je taval naokrog in posadili na pločnik do prihoda reševalcev. 

Ulica s prestižnimi domovanji, v povprečju je hiša tam vredna 4 milijone evrov, je pogosto kraj, kjer se podijo dragi avtomobili.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kamiKaZaA
Celotni video z zvokom: https://www.youtube.com/watch?v=u_BYsUmb-EA
8.8.2019 16:45:51

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija