Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Prodaje
Originalni Bullitt bo zamenjal lastnika
Januarja lani se je po štirih desetletjih končno našel McQueenov Mustang.
Artur Švarc
17. avgust 2019 | 10:00:32

Avto, ki je v lasti Seana Kiernana, se je zdel neprecenljiv in lastnik je zagotavljal, da ga ne bo prodal nikoli. Vseeno se je originalni Ford Mustang Bullitt znašel na seznamu avkcijske hiše Mecum, ki bo avto prodajala (in prodala) januarja prihodnje leto na Floridi.

Vendar je originalni Bullitt v precej klavrnem stanju, ponekod rjav, ponekod manjka barva, vseeno pa Mecum računa, da bo prodan za ceno med 3 in 5 milijoni dolarjev.

V filmu sta bila uporabljena dva Mustanga. Prvi, ki je šel skozi mnoge skoke, je bil tako poškodovan, da je končal na odpadu. Drugega je od Warner Brossa 1974 kupil Kiernanov oče.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kamiKaZaA
Ta pa je tudi en škrtuh, da ga ni dal prej restavrirat in bi ga to prišlo med 30k do 100k dolarjev. V takem stanju avta jaz nebi kupil oz. bi dal dosti manj, kot pa če bi bil v normalnem stanju.
17.8.2019 10:57:48
aichi
Dosti je vreden tudi v tem stanju z original patino
17.8.2019 14:44:47

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija