Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   ZDA
12-letnica na parkirišču do smrti povozila pešca
Včasih tudi ideja otroku dovoliti vožnjo po parkirišču prinese tragedijo, ta se je zgodila v Houstonu v v Teksasu.
Artur Švarc
20. avgust 2019 | 9:13:23

42-letni oče je za volan na parkirišču stanovanjske soseske posadil svojo 12-letno hčerko, za nameček pa je bil zadaj v otroškem sedežu še 2-letni otrok. Med »vajo« na parkiriščem, je gospodična zadela v 47-letnega moškega in njegovega psa, oba sta umrla na kraju nesreče, potem pa je zadela še drevo.

Ko je policija prišla na kraj nesreče, je skušal oče prevzeti krivdo nase, a so nadzorne kamere v neposredni bližini razkrile pravi vzrok za nesrečo.

Lokalno tožilstvo je obtožilo očeta uboja zaradi malomarnosti in ogrožanja otroka.

12-letnica je potem policistom povedala, da je samo vadila vožnjo iz parkirnega bloka, pri čemer ji je Ford Explorer ušel iz nadzora.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
neocheck
zato so pri nas fajn gmajne
20.8.2019 9:57:37
shark911
Ko sem prvič v življenju vozil,sem vozil Katrco zvečer do lokalnega pokopališča,na obeh straneh ozke ceste pa 2 metra visoka koruza,na sovoznikovem sedežu pa inštruktor - fotr...še zmeraj me tlačijo more zaradi tiste obupne prestavne ročice
20.8.2019 12:25:34

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija