Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Porsche
Še več Taycanove notranjosti
Porsche se pripravlja na premiero svojega električnega športnika s še šestimi razkritimi fotografijami notranjosti.
Artur Švarc
23. avgust 2019 | 9:26:23

Notranjost Taycana se močno odmika od dosedanjega Porschejevega oblikovanja in ker gre za (električno) prihodnost, so namesto gumbov in stikal le zasloni.

Porscheja s toliko zasloni še ni bilo, glavni pa je 16,8-palčni ukrivljeni zaslon pred volanom, okoli zaslona pa so kapacitativni »gumbi« za luči, ESP in nastavitev podvozja.

Desno od volana po armaturki je še en osrednji in klasični pričakovani 10,9-palčni zaslon infotainmenta in ker je v avtu sovoznik, so enega namenili tudi tistim, sedečim na sprednjem desnem sedežu. Dizajn je zasnovan tako, da sta ko sredinski kot desni zaslon lepo zlita s površino armaturke.

Četrti veliki zaslon je na sredinski konzoli in meri 8,4 palca in služi kot vmesnik za klimatsko napravo in pregled polnjenja vozila, na njem pa voznik upravlja tudi vse vnose.

In ker zaslonov še ni konec, je en 5,9-palčni na voljo tudi potnikom zadaj za upravljanje štiripodročne klimatske naprave.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skrivo
Zasloni na dotik počasi a vztrajno zamenjujejo klasične tipke. Zasnova je podobna Teslini (vse kar res rabiš je na/ob volanu, ostalo pa na dotik) s tem da tu ni en velik zaslon, temveč več manjših. Meni je to čisto OK, se pa nekateri kao nikoli ne bodo navadili na zaslone na dotik - tako kot se niso na sodobne telefone
23.8.2019 15:07:44
shark911
Hja...ne gre za to,da se "navadiš",ampak bolj za to,da so zasloni na dotik bolj nevarni kot fizični gumbi ali stikala,ne glede na to kako si navajen. Probaj med vožnjo napisati sms na navaden telefon na tipke,potem pa isti sms še na pameten telefon,pa boš videl razliko
23.8.2019 22:13:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija