Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Napovedi
Skrivnostni Lambo za Frankfurt
Ob roadsterju Aventador SVJ 63 in Huracanu Evo GT Celebration je Lamborghini za Frankfurt zdaj napovedal skrivnostni novi model.
Artur Švarc
23. avgust 2019 | 9:51:09

Tudi pripis pod zatemnjeno silhueto je enako skrivnosten: Nekaj novega je na poti, komaj čakate, da vidite? Odprite oči prihodnosti.

Prihodnost Lamborghinija je ta hip malo v oblakih. Naslednik Aventadorja je prestavljen za pet let na 2024, prihodnje leto prihaja naslednik Huracana, Urus kot prodajna uspešnica pa ne doda dovolj, da bi popravil finančno sliko podjetja. Prav tako se z Aventadorjem poslavlja tudi V12, saj matični Audi ne želi več investirati v posodobitve zaradi emisij in je bolj naklonjen ideji hibridnega V8.

Luči s tremi žarki so verjetno enake kot pri konceptu Terzo Millennio, skrivnostni Bik pa bo verjetno oblikovna napoved prihodnosti italijanskega podjetja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija