Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Cupra v Frankfurt pripelje svojega prvega električarja
V tednih pred začetkom salonov, proizvajalci počasi odkrivajo zanimive detajle svojih avtomobilov, ki jih bodo postavili pred javnost. Za svojih pet minut slave se poteguje tudi najmlajša avtomobilska znamka na svetu.
Peter Pirkovič Cupra
23. avgust 2019 | 11:06:20

Po 300-konjski Ateci so pred nekaj meseci predstavili Formentorja, a v Frankfurt pripeljejo povsem novo električno študijsko vozilo. Zanj imena za zdaj še ne razkrivajo, so pa zato odkrili, kakšna bo armaturna plošča. Delček voznikovega digitalnega prostora zdaj lahko občudujemo na fotografiji, ki so jo poslali v javnost, medtem ko premiera celotnega avtomobila sledi v prihodnjih dneh. Volan poleg logotipa v LED tehnologiji in klasičnih stikal za upravljanje nekaterih sistemov, vsebuje še dva gumba. Za zagon pogonskega sklopa in za menjavo voznih profilov. Za volanom se skriva nov in dovolj velik digitalni zaslon z bogato podatkovno zbirko. Več bo znanega v kratkem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Alfafil
VAG copy paste, samo oblike in značke spreminjajo.
23.8.2019 16:13:27
Jon
Ja,ampak zanimivo in cudno,da to folk kupuje...avto brez identitete in duse ce hocete...
23.8.2019 17:56:22
Alfafil
Če pa taki kot je Alfa, spijo, žal.
24.8.2019 1:13:17

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija